13-8-2018
KEEPERSUITRUSTINGEN, SLEUTELS, OVERIGE MATERIALEN

In de loop van de eerste trainingsweek (die zoals al eerder is vermeld start op maandag 20 augustus) willen wij de keepersmaterialen controleren. Daarna kunnen we dan overgaan tot het uitdelen van deze materialen, maar ook van de strafcornermaskers, hesjes en trainingsballen.

9-8-2018
Beste HVM’ers,
Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad of nog steeds heeft! Toch willen we jullie alvast laten weten dat vanaf  maandag 20 augustus a.s.  de trainingen weer gaan starten. Zie in de bijlage het schema voor de juiste dag en tijd!
Tot maandag 20 augustus!
17-7-2018
Zaterdag 25 augustus a.s. is er een Tophockey Clinic speciaal voor de 6- en 8 tallen, D- en C jeugd bij Hockey Vereniging Meerssen.

De 1e sessie is van 09:00-11:00 uur voor de 6- en 8 tallen.
Inschrijven via: https://aanmelden.mbhockeyschool.nl/product/tophockeyclinic-hvm-meerssen-9-00-11-00-uur/
De 2e sessie is van 11:00-13:00 uur voor de D- en C jeugd.
8-7-2018
Beste HVM-ers,
Graag geven wij jullie nog graag twee documenten mee voordat iedereen begint aan z'n of haar verdiende vakantie:
Het trainingsschema voor na de zomer.  We beginnen op 20 augustus . Dit schema is nog onder voorbehoud, maar we proberen zo weinig mogelijk af te wijken.
8-7-2018
De KNHB heeft de doelstelling een leven lang hockey aan te bieden. Toch is de uitstroom onder jeugdleden groot. Wanneer er specifiek wordt gekeken naar kinderen tussen de 12 en 18 jaar, valt het volgende op:
5-7-2018
Iedereen een hele fijne zomervakantie gewenst! Graag zien wij jullie in augustus weer terug tijdens de start van de trainingen.
Houd de website/app in de gaten wanneer we weer gaan beginnen!
11-4-2018
HockeyVereniging Meerssen bestaat 35 jaar! Dit willen we uiteraard graag samen vieren.
Het is geen 'groot jubileum' maar zeker een reden om er toch gepaste aandacht aan te schenken.
Myrthe Vonhögen