27-5-2018
Vandaag mag JD1 zich al officieel kampioen noemen! Na 8 wedstrijden ongeslagen te zijn, werd vandaag bij Cranendonck de titel met de 8e overwinning binnengehaald. Proficiat aan alle jongens, trainers, coaches en ouders!
26-5-2018
Uitnodiging aan jonge, enthousiaste HVM scheidsrechters (+/- 14 tot 18 jaar) voor de Young Umpire Challenge op zaterdag 23 juni a.s. op HC Gooische. Hét event voor jonge scheidsrechters om ze te inspireren en nóg beter te leren fluiten. Sommige deelenemers krijgen daarnaast de kans een wedstrijd te fluiten tijdens de D-kampioenschappen, die tegelijkertijd gespeeld worden.
25-5-2018
Aankomend weekend, 26 & 27 mei, verwacht het KNMI hoge temperaturen die lokaal kunnen oplopen tot 30ºC. Met warm weer wordt er gewoon gehockeyd, maar de KNHB adviseert verenigingen en teams wel om rekening te houden met het zomerse weer en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.
22-5-2018
Keihard Ballen Knallen!! Win jij voor HV Meerssen een mooi geldbedrag?! Jij doet toch zeker ook mee met je team, vriendjes, vriendinnetjes op zondag 27 mei a.s.?
Doe mee met het grootste Straattafelvoetbaltoernooi van Nederland en maak kans op €500,- / €1.000,- of €1.500,- voor onze hockeyclub!
Wanneer: Zondag 27 mei tussen 12:00 en 17:00 uur.
Waar: Centrum Valkenburg.
20-5-2018
Zaterdag 19 mei is officieel de partnerovereenkomst ingegaan tussen Jeugdsportfonds Limburg en Hockey Vereniging Meerssen! Na de hockeyclinic georganiseerd door Heren 1, kon de eerste cheque al overhandigd worden door voorzitter Ron Soeren aan Sjraar Cox, voorzitter van Jeugdsportfonds Limburg. Twee jaar lang zal dit Limburgse goede doel verbonden zijn aan onze club omdat ieder kind moet kunnen sporten!
16-5-2018
Ben jij tussen de 8 en 15 jaar? Schrijf je dan snel in voor de zomerhockeytrainingen bij HockeyVereniging Meerssen!
Wanneer? Maandag 11, 18, 25 juni en 2 juli vinden de trainingen plaats. Van 16:15 tot 17:45 uur of van 17:45 tot 19:15 uur.
Kosten: €140,- voor 4 trainingen
4-5-2018

Het einde van de lente-competitie komt alweer langzaam in zicht. We hopen dat jullie allemaal graag bij ons blijven hockeyen, maar mocht dit niet zo zijn, vergeet dan niet om voor 1 juni je opzegging per e-mail te sturen aan [email protected] Je trainer/coach moet je natuurlijk ook inlichten, maar dit geldt niet als formele opzegging.
11-4-2018
HockeyVereniging Meerssen bestaat 35 jaar! Dit willen we uiteraard graag samen vieren.
Het is geen 'groot jubileum' maar zeker een reden om er toch gepaste aandacht aan te schenken.