Hoofdsponsor
Sponsoren
Agenda
21-2  srs CS cursus
24-2  HVM Dropping (Jongste Jeugd)
26-2  srs CS cursus
27-2  informatieavond mobiliteit Heiveldverenigingen
27-2  srs CS cursus
27-2  Bestuursvergadering
17-3  Quiz (E-jeugd)
Hele agenda
Wedstrijden
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
2-2-2018  
Donderdag 1 februari is een gespecialiseerd bedrijf (fa. Pols) in opdracht van de gemeente begonnen met de behandeling van veld 1 om de gladheid als gevolg van algengroei te bestrijden. Het veld is intensief besproeid met een biologisch bestrijdingsmiddel dat de nog aanwezige algen moet doden. Dit duurt ongeveer 2 weken.  Hoewel het middel niet giftig of schadelijk is, wordt het sterk afgeraden om het veld te betreden gedurende deze
Nieuwsafbeelding
30-1-2018  
HockeyVereniging Meerssen bestaat 35 jaar! Dit willen we uiteraard graag samen vieren.
Het is geen 'groot jubileum' maar zeker een reden om er toch gepaste aandacht aan te schenken. 
Wie heeft er leuke idee├źn en organiseert dit feestje voor HVM de komende zomer? Je kunt je aanmelden via [email protected] 
Nieuwsafbeelding
28-1-2018  
MD3 is vanmiddag, met volgende week nog twee wedstrijden te spelen, al zaalkampioen geworden in hun klasse! Van harte proficiat aan de meiden, coaches, trainers en ouders! Super prestatie!

Nieuwsafbeelding
18-1-2018  
Nog een paar weken en dan starten de veldtrainingen weer! Om het seizoen goed te starten organiseren wij zaterdag 24 februari een dropping voor de jongste jeugd teams (de 3-, 6-, en 8-tallen) en de D-jeugd.
Nieuwsafbeelding
18-1-2018  
Het zaalseizoen is nog in volle gang, maar we kijken al stiekem vooruit naar het veldseizoen. Graag brengen we jullie op de hoogte van een aantal zaken waar we als TC mee bezig zijn.
Nieuwsafbeelding
11-1-2018  
Net als afgelopen jaar staat ook komend jaar de landelijke ABN AMRO 3 vs. 3 Cup voor de D-jeugd op de kalender. Teams van 3 spelers uit de D-jeugd kunnen zich opgeven voor één van de vijf regionale voorrondes.
De finaledag is tegelijk met de ABN AMRO Cup op Rotterdam, aan het begin van volgend seizoen. International Jorrit Croon is de ambassadeur van de 3 vs.3 Cup.
Nieuwsafbeelding
2-1-2018  
Als bestuur van HockeyVereniging Meerssen zijn we ontzettend blij met de samenwerking tussen de MB Hockeyschool en onze hockeyclub. Niet alleen ontwikkelen de spelers en speelsters zich ontzettend goed, maar ook de uitstraling van de club naar andere clubs in Limburg verbetert. Steeds meer ouders en kinderen weten de weg naar Meerssen te vinden en daardoor deden er in het najaar maar liefst 25 kinderen van buiten Meerssen mee.
Nieuwsafbeelding
Inloggen
Vandaag jarig
Tim Reinards
Mirte Snijders
Foto album
BH9A2846.jpg
Download de app
Get it on Google Play