17-7-2018
Zaterdag 25 augustus a.s. is er een Tophockey Clinic speciaal voor de 6- en 8 tallen, D- en C jeugd bij Hockey Vereniging Meerssen.

De 1e sessie is van 09:00-11:00 uur voor de 6- en 8 tallen.
Inschrijven via: https://aanmelden.mbhockeyschool.nl/product/tophockeyclinic-hvm-meerssen-9-00-11-00-uur/
De 2e sessie is van 11:00-13:00 uur voor de D- en C jeugd.
8-7-2018
Beste HVM-ers,
Graag geven wij jullie nog graag twee documenten mee voordat iedereen begint aan z'n of haar verdiende vakantie:
Het trainingsschema voor na de zomer.  We beginnen op 20 augustus . Dit schema is nog onder voorbehoud, maar we proberen zo weinig mogelijk af te wijken.
8-7-2018
De KNHB heeft de doelstelling een leven lang hockey aan te bieden. Toch is de uitstroom onder jeugdleden groot. Wanneer er specifiek wordt gekeken naar kinderen tussen de 12 en 18 jaar, valt het volgende op:
5-7-2018
Iedereen een hele fijne zomervakantie gewenst! Graag zien wij jullie in augustus weer terug tijdens de start van de trainingen.
Houd de website/app in de gaten wanneer we weer gaan beginnen!
15-6-2018
Wil jij (blijven) hockeyen, maar past elk weekend een wedstrijd spelen niet in je agenda? Geef je dan nu op voor de avondcompetitie!
11-4-2018
HockeyVereniging Meerssen bestaat 35 jaar! Dit willen we uiteraard graag samen vieren.
Het is geen 'groot jubileum' maar zeker een reden om er toch gepaste aandacht aan te schenken.
Marit Frederiks