31-8  INTRODUCTIETRAININGEN MARCEL BALKESTEIN
2-9  ROVI SPORT BIJ HVM
7-9  COACHAVOND JONGSTE JEUGD
28-8-2016
Ook dit jaar organiseert Rovi-sport weer een HVM clubdag. Op vrijdag 2 september van 17:00 tot 20:00 zal Rovi-Sport met hun hockey selectie bij HVM aanwezig. Ideaal moment voor het aanstaande seizoen om bijvoorbeeld een nieuwe stick te kiezen. Maar natuurlijk ook voor schoenen, scheenbeschermers, etc, etc. Deze avond geeft Rovi 10% korting op het hele hockey assortiment.

28-8-2016
Het dragen van een bitje is verplicht. Letsel aan tanden, kiezen en kaken kan met een goede mondbeschermer worden voorkomen of beperkt.

Ook dit jaar kan je een eigen op maat gemaakt bitje laten maken bij HVM. In samenwerking met Tandheelkundig Centrum Meerssen zal woensdag 31 augustus van 17:30 tot ongeveer 19:00 tandarts van Bellen aanwezig zijn.

25-8-2016
Zoals aangekondigd vlak voor de zomervakantie starten vanaf volgende week (29 augustus) de trainingen voor het komende seizoen weer. Het nieuwe trainingsschema is geplaatst op de website en zichtbaar in de HVM app. Let op! In sommige gevallen zijn de trainingstijden en/of de trainingsdagen anders dan afgelopen seizoen het geval was.
20-7-2016
in de bijlage vinden jullie een uitnodiging voor de introductietraining van de hockeyschool van Marcel Balkenstein (ex-international) op 31 augustus 2016.
Een mooie gelegenheid voor de jeugd om met een paar super trainingen het seizoen te beginnen.

Foto album
BH9A2846.jpg