12-6  Bestuursvergadering
UPDATE:
Selectietrainingen
Meisjes A:  01-10-1999 / 30-09-2001
Aangezien er volgend jaar maar 1 meisjes A team zal zijn, zullen er voor meisjes A  geen  selectietrainingen zijn.
Het huidige A team traint, samen met de meiden die volgend jaar in de A trainen op de reguliere momenten: woensdag en  vrijdag om 18.30 uur .
10-5-2017
Afgelopen maandag heeft Mervyn Smeets mij laten weten na afloop van dit seizoen te stoppen als bestuurslid. Hij is sinds begin 2016 aan het bestuur verbonden als (aspirant) bestuurslid voor hockeytechnische zaken.  Hij heeft gemerkt dat het hem niet lukt om op een goede manier invulling te geven aan zijn bestuurstaak, omdat dit niet te combineren is voor hem met alle andere zaken die op dit moment in zijn leven tijd vereisen.
9-5-2017
Wij hopen uiteraard dat iedereen in het nieuwe seizoen met veel plezier bij HVM blijft hockeyen, maar indien er toch een reden is om je lidmaatschap te beëindigen, dan dient de opzegging te gebeuren vóór 1 juni van het lopende competitiejaar!
Zie voor meer info:
4-5-2017
HVM Coaches en trainers: de "lente TIPS formulieren staan online. De TIPS formulieren zijn een cruciaal onderdeel van het HVM selectiebeleid. Als alle coaches én trainers deze invullen kan de TC deze optimaal meenemen in de selecties.
Als teams niet of nauwelijks worden beoordeeld, dupeert dat de teams zelf, dat zou heel jammer zijn.

Hoe?
1. ga naar:
1-5-2017
De lentecompetitie is nog lang niet ten einde en een aantal teams strijdt nog voor het kampioenschap. Op de achtergrond is de Technische Commissie toch al druk bezig met de voorbereidingen van het volgende seizoen.
In de bijlage onderaan dit stuk vinden jullie meer informatie over de selectietrainingen die bij de meisjesteams worden gehouden vanaf 29 mei a.s.
23-1-2017
Per 1 februari a.s. stopt Ton Coenen na ruim 3 jaar in z'n vrijwillige functie als penningmeester en tevens bestuurslid. Hij draagt deze uitdagende en verantwoordelijke functie tot aan de zomerstop ad interim over aan Bart Loffeld (momenteel ook coach JD1 en keeperstrainer).
Wij zullen op korte termijn Ton bedanken voor z'n inzet en Bart welkom heten.
Foto album
BH9A2846.jpg