Hoofdsponsor
Sponsoren
Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Wedstrijden
20-7-2016  
in de bijlage vinden jullie een uitnodiging voor de introductietraining van de hockeyschool van Marcel Balkenstein (ex-international) op 31 augustus 2016.
Een mooie gelegenheid voor de jeugd om met een paar super trainingen het seizoen te beginnen.
  http://www.mbhockeyschool.nl
Nieuwsafbeelding
6-7-2016  
Bijna vrij! We werken de laatste trainingen af met de nieuwe teams en de competitie zit er nu écht op! Er worden nog toernooitjes gespeeld en ieder team viert op zijn eigen manier de seizoensafsluiting. En dan… zomerstop!

Nieuwsafbeelding
27-6-2016  
Afgelopen zaterdag vond in Den Bosch de finaledag plaats van het NK Shoot Out. Lisa Hamers van Meisjes B1 nam de honneurs waar voor HVM, al een hele mooie prestatie op zich! In een poule met 8 spelers en 3 keepers werd gestart aan het toernooi. Na een zenuwslopende  pouleronde ging Lisa met de beste 2 speelsters en 1 keepster door naar de herkansingsronde. Hier scoorde ze na 2 missers maar liefst 4 shoot outs en deze score bracht haar
Nieuwsafbeelding
16-7-2016  
Met een overheerlijke brunch kwam ook voor het aangepast hockeyteam een eind aan een schitterend seizoen. Volgens goed gebruik waren ouders, broertjes en zusjes ook vandaag weer present om hun helden aan te moedigen. Na het uitdelen van de medailles, werden Sanny en Eefke bedankt voor hun inzet van afgelopen jaar.
Nieuwsafbeelding
28-6-2016  
De eigenaar van Uitspanning de Nachtegaal heeft laten weten dat er een roze stick bij hem is achtergebleven na een bezoekje van een van de hockeyteams van HVMeerssen. Wil je je stick terug dan kun je m daar dus gaan ophalen!
Inloggen
Vandaag jarig
Senna Smeets
Foto album
BH9A2846.jpg
Download de app
Get it on Google Play